ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ

Όποιο και αν είναι το ταξίδι σας, διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να φτάσετε στον προορισμό σας. Βασισμένος, στις απαιτήσεις σας, είναι σχεδιασμένος για προστασία, άνεση και αυτοπεποίθηση. Με κλασσικά δερμάτινα jacket, κράνη, γυαλιά και γάντια, μπορείτε να προσωποποιήσετε το στύλ σας όσο και τη μοτοσικλέτα σας.

ΚΡΑΝΗ

Το κράνος είναι το πιο σημαντικό τμήμα του εξοπλισμού ασφαλείας. Στις στατιστικές καταγράφεται ότι η σωστή εφαρμογή του κράνους μειώνει δραματικά τις επιπτώσεις ενός τραυματισμού στο κεφάλι, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαθέτετε το απολύτως πιο κατάλληλο για εσάς.

Λοιπόν ελάτε να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο κράνος ή να ελέγξουμε αυτό που διαθέτετε ήδη, για εφαρμογή, γενική κατάσταση, παλαιότητα και κάθε πιθανή φθορά.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ

Τα δερμάτινα προιόντα ένδυσης, έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ακριβώς αυτό που αναζητάτε, είτε οδηγείτε είτε όχι. Συμπεριλαμβάνονται μοντέρνα, αλλά και κλασσικά δερμάτινα.

Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε περισσότερα.

ΣΠΟΡ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΔΥΣΗΣ

Η εμφάνιση και η άνεση είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, γι' αυτό έχουμε σχεδιάσει μια ευρεία σειρά από ειδικά σπορ προϊόντα ένδυσης, τα οποία θα σας προσφέρουν παράλληλα, τα πιο υψηλά επίπεδα προστασίας όταν οδηγείτε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ασχέτως καιρικών συνθηκών, αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα για ασφαλή οδήγηση. Για να οδηγείτε άνετα όταν ο καιρός είναι εναντίον σας αλλά και να είστε ευδιάκριτος στους υπόλοιπους οδηγούς, ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τις τελευταίες τεχνολογίες για να σας παρέχει όλη την προστασία που χρειάζεστε για ένα ασφαλές ταξίδι.

Με θερμαινόμενα προϊόντα ένδυσης, jackets για όλες τις εποχές και μια ευρεία σειρά από αδιάβροχα με πληθώρα ανακλαστικών σημείων, σας παρέχουμε σιγουριά για ασφαλή οδήγηση κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.