ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά της Harley-Davidson®έχουν σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και κατασκευαστεί με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές και ποιοτικά κριτήρια, με αυτά που τοποθετήθηκαν στη μοτοσικλέτα σας από το εργοστάσιο, όταν κατασκευάστηκε.

Γνησια ανταλλακτικα

Η τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών είναι η αμέσως επόμενη σωστή επιλογή μετά από την αγορά μιας καινούργιας Harley-Davidson®. Πολύ απλά θα διατηρήσουν την άψογη λειτουργία της μοτοσικλέτας σας. Όταν χρησιμοποιείτε γνήσια ανταλλακτικά, η μοτοσικλέτα σας παραμένει 100% Harley, διατηρείται η μεταπώληση στο ανώτερο δυνατό σημείο και εσείς απολαμβάνετε την κάθε σας διαδρομή.

Κανένα άλλο εργοστάσιο δεν παρέχει τη μακροζωία και την αξιοπιστία των γνήσιων ανταλλακτικών Harley-Davidson®, και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα ανταλλακτικά μας. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν την αντοχή και τη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων κάθε μοντέλου και συλλέγουν δεδομένα για να διαπιστώσουν σε ποια σημεία μπορούν να γίνουν βελτιώσεις, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η άψογη λειτουργία της μοτοσικλέτας σας.

Γνήσια Ανταλλακτικά. Η Harley σας τα αξίζει